تاریخ : پنج شنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵ 19 ذو الحجة 1447 Thursday, 4 June , 2026
6

حضور مردادماهیِ آتش نشانان کاشان در ۳۳۲ حادثه وحریق

  • کد خبر : 4166
  • 30 آگوست 2021 - 10:52
حضور مردادماهیِ آتش نشانان کاشان در ۳۳۲ حادثه وحریق

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ايمني شهرداري کاشان گفت: آتش نشانان این سازمان در مردادماه سال جاری در۸۳ مورد آتش‌سوزی و ۲۴۹ حادثه در شهرستان حضور عملیاتی داشته و موفق شدند جان ۹۷ نفر را در جریان این حوادث و حرائق نجات دهند.

 به گزارش کاشان آنلاین، محمدعلی پیراسته ضمن اعلام اینکه مهمترین علل آتش‌سوزی های رخ داده در مردادماه۱۴۰۰، اتصالی برق،عدم رعایت نکات ایمنی و بی احتیاطی در ایجاد حریق بوده است افزود : بیشترین آتش سوزی های یک ماه گذشته مربوط به وسائل نقلیه و منازل مسکونی بوده که تیم های عملیاتی ایستگاه های پنج گانه سازمان در قالب تیم های مختلف در این امدادرسانی ها شرکت داشته اند.

وی اعلام کرد: آتش نشانان در ۲۴۹ حادثه مختلف ازجمله تصادف، نجات افراد محبوس در چاه،منزل و آسانسور، رفع خطر حیوانات و.. شركت و نسبت به امدادرسانی به شهروندان اقدامات لازم را انجام داده اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ايمني شهرداري کاشان همچنین با اشاره به ۸۴۳۴ تماس با سامانه ۱۲۵ستاد فرماندهی آتش نشانی کاشان اظهار کرد: متاسفانه در عملیات های مردادماه ۳ فوتی و ۲۷ مصدوم گزارش شده است.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=4166

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.