به گزارش کاشان آنلاین، در این نشست سعید فتاحی مدیر اجرایی باشگاه استقلال تهران با اشاره به ظرفیت وجود طیف هوادار، امکانات زیرساختی زمین تمرین و فاصله اندک کاشان با تهران، کاشان را شهر را موقعیت مناسبی برای پرورش استعدادهای نونهال و نوجوان فوتبالی با حمایت استقلال تهران ارزیابی کرد.
وی افزود: آموزش مربیان پایه استقلال سیلک در آکادمی استقلال تهران، نظارت آکادمی استقلال تهران بر روند آموزشها در کاشان و بازیهای دوستانه تیمهای پایه استقلال در کاشان برای انتقال تجربه و تزریق روحیه به بازیکن شهرستانی از جمله تعهدات ما در این همکای دوجانبه است و مطمئن باشید ما برای همکاری و کمک به توسعه فوتبال پایه در کاشان کنار شما هستیم.
صاحبدل، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تهران نیز در این دیدار از ظرفیت هواداران استقلال علاوه بر جنبه حمایت روی سکوها، بعنوان ابزار پشتیبانی مالی و مادی در روند توسعه فوتبال و امکانات مادی برای تیم یاد کرد و افزود: در نگاه تحولی جدید به مقوله هوادار، بعنوان مثال آنها می توانند از عشق و علاقه خود برای تهیه زمین تمرین و امکانات زیرساختی دیگر برای تیم محبوبشان در شهرستانها در حوزه توسعه آکادمیها استفاده کنند.
حسین باغبان مدیر و سرپرست استقلال سیلک کاشان هم در بخشی از این نشست با ابراز خرسندی از فراهم شدن این همکاری یادآور شد: استنقلال سیلک کاشان در زمینه فوتبال پایه در شهرستان کاشان و سطح استان بسیار فعال است و حمایت و پشتیبانی آبیهای پایتخت می تواند همنام خود در کاشان را به ادامه مسیر امیدوارتر کند تا کاشان مانند حاج صفی و براجعه و نسائی و کاظمینی و .. باز هم بتواند بازیکنان مطرحی به تیمهای لیگ برتری و ملی معرفی نماید.
امیر زائرامام، رییس هیئت فوتبال کاشان نیز در این نشست یادآور شد: فضا و فرصت و بستر توسعه فوتبال پایه در کاشان فراهم است و ما ضمن تقدیر از باشگاه استقلال و البته فارغ از تمام رنگها، برای همه گونه همکاری با تیمهای مطرح فوتبال ایران در مسیر کشف استعدادهای فوتبالی در کاشانِ فوتبالخیز آماده همکاری هستیم.
مجید رهبرنژاد، سرمربی استقلال سیلک کاشان هم با اشاره به ظرفیت بالقوه فوتبالی در کاشان گفت: امیدواریم با وجود ظرفیت نونهالان و نوجوانان علاقمندان به فوتبال در کاشان و همچنین حمایت قطب مطرحی مانند استقلال تهران، سهم کاشان در فوتبال ایران برجسته شود.
در این نشست، حمید رنجبر چهره ورزشی شهرستان، حامی فوتبال و کاپیتان تیم ملی فوتبال پیشکسوتان ایران نیز عقد تفاهم باشگاههای «استقلال تهران» و «استقلال سیلک کاشان» را به فال نیک گرفت و افزود: کاشانی ها برای همه گونه کار و تلاش پیگیر در جهت توسعه فوتبال با کمک استقلال تهران و دیگر تیمهای مطرح فوتبال ایران آماده هستند.
گفتنی است در این نشست، سجاد ایجادی مسئول روابط عمومی استقلال سیلک کاشان و همچنین طه طالبی بازیکن نوجوان و نصرآبادیِ رده پایه استقلال تهران نیز حضور داشتند.


















