به گزارش کاشان آنلاین، رئیس مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مورد جزئیات بیشتر این حادثه گفت: در ساعت ۴:۱۳ بامداد جمعه سی آبان ماه، طی تماسی با مرکز ارتباطات اورژانس کاشان مبنی بر برخورد یک دستگاه پژو با یک دستگاه موتورسیکلت و آتش گرفتن آن، بلافاصله دو دستگاه آمبولانس به همراه نیروهای امداد و نجات آتش نشانی به محل حادثه واقع در خیابان بعثت ناجی آباد اعزام شدند.
دکتر حسین ریاحی افزود: شش دقیقه بعد پس از رسیدن پرسنل اورژانس، مشاهده شد متاسفانه به علت شدت حادثه دو راکب موتورسیکلت به فاصله چندین متر از محل تصادف پرتاب شده و موتورسیکلت آنها نیز آتش گرفته است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: کارشناسان اورژانس پس از بررسی صحنه، به امداد رسانی مصدومین در محل حادثه پرداختند که متاسفانه یکی از راکبین موتورسیکلت بر سر صحنه فوت شده بود و راکب دیگر این حادثه که حال نامساعدی هم داشت، برای اقدامات درمانی تکمیلی به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد.
دکتر ریاحی در ادامه با بیان بررسی علت این حادثه از سوی عوامل انتظامی، عدم رعایت نکات ایمنی و سرعت مناسب و مطمئن توسط بعضی همشهریان هنگام استفاده از وسایل نقلیه از جمله موتورسیکلت بخصوص در ساعات اولیه صبح در خیابان های داخل شهری را که می تواند منجر به چنین حوادث شدیدی گردد، غیرقابل توجیه دانسته و اصلاح آنرا نیازمند ارتقای فرهنگ ترافیک همشهریان دانستند.