تاریخ : پنج شنبه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۲ 7 ربيع أول 1445 Thursday, 21 September , 2023
0

پاسخم در مقابل تهمت‌ها و تخریب ها،اعتقاد به شاهد و ناظر بودن خداوند بر رفتار همه ما و رضایت اوست

  • کد خبر : 7048
  • ۰۸ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
پاسخم در مقابل تهمت‌ها و تخریب ها،اعتقاد به شاهد و ناظر بودن خداوند بر رفتار همه ما و رضایت اوست

رییس پیشین دانشگاه کاشان گفت: واکنشم به دوستان زیادی که مطالبه می کنند چرا پاسخ تخریب ها و تهمت های چند سال اخیر به هنگام مسئولیت دانشگاه را نمی‌دهی، این است که اولا خداوند شاهد و ناظر بر رفتار همه ماست و رضایت او ما را کفایت می‌کند و ثانیا همه مردم و بویژه دانشگاهیان می دانند که دانشگاه کاشان در دوران مدیریت بنده از کدام رده و جایگاه به چه رتبه و جایگاهی ارتقا پیدا کرد.

به گزارش کاشان آنلاین، عباس زراعت شامگاه چهارشنبه در آیین رونمایی از کتاب تازه خود (گنج ها و رنج ها) با بیان این مطلب افزود: در یکی از عرصه های انجام وظیفه و خدمت ۸ ساله بنده در سنگر ریاست دانشگاه کاشان، این مرکز علمی در سطح ملی رتبه هفتم از میان دانشگاه های جامع کشور و در سطح بین المللی نیز رتبه دهم را در میان دانشگاههای منتخب در تراز بین‌المللی به دست آورد.

وی یادآور شد: عمده مطالبی که در تضعیف مدیریت قبلی دانشگاه بیان می شود به حکایت اسناد و آمارهای موجود صحت ندارد و در مورد پشت پرده اقداماتی که در دوره قبل علیه دانشگاه صورت می گرفت ناگفته های زیادی هست که به‌زودی با دلیل و سند قطعی در کتاب تجربیات چهارساله دوم مدیریت بنده در دانشگاه کاشان بیان و منتشر خواهد شد تا حقیقت آشکار شود.

رییس پیشین دانشگاه کاشان که در جمع صمیمی شماری از اساتید و نخبگان دانشگاهی و همچنین تنی چند از خیرین فعال در حوزه توسعه دانشگاه کاشان سخن می گفت ادامه داد: این دانشگاه اگر امروز به سرمایه ای علمی و بالنده برای منطقه بدل شده، مرهون تلاش و کوشش همه روسای قبلی و حتی بانیان و موسسین این دانشگاه از پیش از انقلاب تاکنون است.

عباس زراعت خاطرنشان کرد: چیزی که امروز نهاد دانشگاه را رنج می‌دهد احساس ناامیدی میان دانشگاهیان و در نتیجه مهاجرت نخبگان علمی به خارج از کشور است،این در حالی است که حال جامعه نیز خوب نیست و باید روزنه و دریچه ای به سوی شادی و نشاط و شوق فعالیت در جامعه به ویژه جامعه نخبگان کشور گشود.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت امیدبخش و نیک اندیشانه خیرین در توسعه دانشگاه کاشان طی سالهای اخیر افزود: همت و نگاه عالیه همه خیرین ارجمند که تاکنون توسعه فیزیکی و امکاناتی دانشگاه کاشان مرهون آنان است را باید قدر دانست.

مدیرعامل بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی ادامه داد: در همین راستا دکتر علی سعیدی به عنوان مردی نیک سرشت و کارافرین در سالهای اخیر با نگاه بلند و عمیق خود علاوه بر حمایت از توسعه مراکز علمی کشور به ویژه با کمک در ایجاد چندین مجموعه زیرساختی جدید در دانشگاه کاشان، با ایجاد «بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی» همت و تلاش وافری در جلوگیری از خروج نخبگان علمی به خارج و ایجاد نشاط علمی در دانشگاههای کشور داشته اند.

زراعت افزود: اینجانب نیز در همین راستا امتیاز کلیه کتاب های خود را که نزدیک به ۱۵۰ کتاب علمی و دانشگاهی می باشد وقف بنیاد سعیدی نمودم تا به صورت ارزان یا مجانی در اختیار دانشجویان نیازمند قرار گیرد.

استاد تمام دانشگاه کاشان همچنین در بیان محتوای کتاب تازه خود (گنج ها و رنج ها) گفت: بخش اصلی این کتاب، زندگی نامه مولف از تولد و کودکی تا دوران تحصیل و سالهای خدمت علمی در سنگر دانشگاه و شرح تالیفات نویسنده است و تلاش شده تا برای خواننده و محصلان و دانشجویان، مسیر سخت رسیدن به موفقیت شرح داده شود و بخش انتهایی کتاب نیز شرحی بر فعالیت‌های ثمربخش و دوراندیشانۀ «بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی» است.

پیش از سخنان عباس زراعت، شماری از میهمانان حاضر در این نشست شامل تعدادی از کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان و خیرین حوزه دانشگاه، به ترتیب در سخنانی کوتاه به بیان خاطرات خود از سال‌های دور و نزدیک تدریس و اشتغال در دانشگاه پرداختند.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=7048

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.