تاریخ : پنج شنبه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۲ 7 ربيع أول 1445 Thursday, 21 September , 2023
0

شکرریز: توسعه جوامع با تکیه بر مطالعه و پافشاری و تشویق دانش‌آموزان بر کشف حقیقت رخ می‌دهد

  • کد خبر : 7236
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵
شکرریز: توسعه جوامع با تکیه بر مطالعه و پافشاری و تشویق دانش‌آموزان بر کشف حقیقت رخ می‌دهد

معاون وزیر اسبق معاون و فلزات در حاشیه بازدید از موسسه علمی فرهنگی دارالاکرام قمربنی هاشم کاشان گفت: توسعه جوامع و نخبگی نسل جوان با تکیه بر مطالعه و پافشاری و تشویق دانش‌آموزان بر کشف حقیقت توسط خود آنها رخ می دهد.

به گزارش کاشان آنلاین، مهندس علی شکرریز عصر سه شنبه در جمع شماری از مدیران و کارشناسان موسسه علمی فرهنگی دارالاکرام قمربنی هاشم با بیان این مطلب افزود: تشویق به مطالعه و کتابخوانی، نه حتما در مورد کتابهای پرحجم بلکه کتابهای ارزشمند و موثری که مسیر زندگی دانش آموزان تحت حمایت را تعیین می کنند باید در دستور کار مسئولان موسسه قرار گیرد و اگر انجام می شود، بر آن استمرار ورزند و تلاش شود تا دانش‌آموزان محتوای کتاب و برداشت خود از کتاب را نیز ارائه دهند.

وی با ابراز تاسف از اینکه سرانه مطالعه در کشور روزبه‌روز در حال کاهش است و همه به دنبال اطلاعات سطحی هستند یادآور شد: عقیده دارم سطح بینش و آگاهی دانش‌آموزان پنجم و ششم ابتدایی اوایل دهه ۴۰ از دانش‌آموز و نسل نوجوان و جوان امروزی بالاتر بود زیرا دانش‌آموز ابتدایی اوایل دهه ۴۰، اشعار دیوان حافظ و شاهنامه را هم می خواند.

شکرریز: توسعه جوامع با تکیه بر مطالعه و پافشاری و تشویق دانش‌آموزان بر کشف حقیقت رخ می‌دهدمعاون وزیر اسبق معاون و فلزات با تاکید بر نیاز کشور به مهارت‌آموزی محصل و دانشجو در کنار کسب دانش آکادمیک توسط آنان تصریح کرد: مگر ما چقدر دکتر و مهندس نیازمندیم؟امروز حرفه‌آموزی و کسب مهارت در امور فنی و تخصص در برخی مشاغل مورد نیاز جامعه مانند تعمیر لوازم خانگی، ضروری است و از این رو پیشنهاد می‌کنم دانش آموزان تحت پوشش موسسه، بر حسب علاقه در مواقعی از سال ضمن بازدید از کارخانجات مختلف، تلاش کنند مهارت خاصی را نیز بیاموزند.

شکرریز با اشاره به اینکه باید از مهارت‌آموزی فرزند خانواده در یک تخصص فنی مانند تعمیرات وسائل برقی و لوازم خانگی، قبح زدایی شود افزود: امروز اگر فردی مهاجر با داشتن یک مهارت فنی بخواهد در کانادا ساکن شود، مسیر اسکان و زندگی او در آنجا بسیار از مسیر فردی که فقط مدرک علمی دارد، سهل‌تر است زیرا در کانادا به تخصص و مهارت در یک فن و حرفه بسیار بیشتر نیازمند هستند.

در ابتدای این نشست، حسینعلی بارفروش- مدیر موسسه علمی فرهنگی دارالاکرام قمربنی هاشم کاشان- در سخنان کوتاهی به تشریح فعالیت های حمایتی این موسسه از دانش آموزان تحت پوشش در بخش های ارائه کمک هزینه تحصیل، مشاوره های آموزشی و روانشناسی و .. از ابتدایی تا دانشگاه پرداخت و در ادامه شماری از مسئولان و کارشناسان و مشاوران موسسه نیز به بیان حوزه مسئولیتی و برخی دغدغه های و مشکلات بخش تخصصی خود پرداختند.

همچنین دکتر عباس زراعت رییس پیشین دانشگاه کاشان، نیز در بخشی از این نشست با مهم خواندن جایگاه مطالعه و کتابخوانی در رشد جامعه گفت: اصل مطالعه در سه مرتبه و مرحله دسته بندی می شود، نخست مطالعه دلی که پایه اول شوق به کتابخوانی است و شامل مطالعه کتابهای عمومی می شود و در مرحله بعد کتابهای شهروندی و حقوق اجتماعی برای ارتقای مسئولیت انسانی و اجتماعی است و مرحله سوم نیز کتابهای کسب درآمد است که متاسفانه اقشار مختلف جامعه به این کتابها بیشتر شوق و علاقه نشان می‌دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مادران را رکن مهم تربیت و ارتقای بینش و آگاهی فرزندان جامعه دانست و افزود: سالها قبل در دانشگاه کاشان وقتی از یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری کره‌جنوبی علت و رازورمز توسعه کره را پرسیدم وی پاسخ داد که ما کار و تلاش را به مردان و تربیت و آموزش را به مادران سپرده‌ایم.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=7236

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.