به گزارش کاشان آنلاین،حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین یثربی، با تاکید بر اینکه ادعیهای مانند زیارت امین الله نباید به خواندن عادی بگذرد و تدبر در آن و یافتن مصادیق اعدا و دشمنان خدا و شناخت روش آنان، لازم است افزود: خداوند در برخی سوره ها و آیات قرآن، به مصداق برخی از دشمنان و ستمکاران که شاید یکی از برجستهترین آنان، فرعون باشد را معرفی و حتی به شرح صفات و خصوصیات آنها پرداخته است.
وی با بیان اینکه حضرت موسای نبی علیه السلام در مواجه با قدرت طلبی و حتی ادعای خدایی از سوی فرعون به عنوان راس هرم قدرت، برابر با سنت اولیاءالله با نرمی و دعوت او به سوی وحدانیت خدا وارد شد، تصریح کرد: بر خلاف سیره اولیاءالله، فزون طلبی و برتری جویی و خود را بالا و برتر از دیگران دانستن و برچسب زدن و متهم کردن مخالفان و تحمیل عقاید به عنوان بخشی از ویژگی های اعدا و دشمنان الهی، نزد فرعون نمود عینی داشت.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم،شکنجه های سخت در قبال منتقدان و مخالفان را از دیگر ویژگی های فرعون دانست و گفت: این مورد حتی در قرآن و در شرح حکومتداری فرعون نیز آمده که او در مواردی دستور میداد دست و پای مخالفان را با میخ به زمین متصل کنند وآنقدر در این حالت بمانند تا کشته شوند.
سخنران مجلس سوگواری شب ششم محرم در کاشان یادآور شد: فرعون در قبال نوع دیگری از شکنجه دختران بنیاسرائیل را به کنیزی میبرد.
حجت الاسلام یثربی در ادامه این مبحث یادآور شد: قرآن مجید مملو از شرح روایت سختیها و مرارتهای پیامبران در قبال هدایت ستمکاران و دعوت آنها به سوی نور و هدایت الهی است، لذا به آنان که از ریشه روضه در شیعه پرسش می کنند میتوان در پاسخ گفت اصل و اساس این سنت از قرآن گرفته شده است و در آن موجود است.
وی با تاکید بر اینکه گاهی سرکوب منتقد و فزونطلبی و برتریطلبیِ ستمکارانه در لباس اولیاءالله رخ می دهد افزود: خودبرتربینی و خودرایی و تکبر که گاهی در لباس و شکل و ظاهر اولیاءالله ظاهر می شود، هیچگاه رفتار و سنت و سیره اولیا و دوستان خدا نیست و سنت اعداءالله است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم در تبیین بخشی از سیره اولیاءالله ادامه داد: نقل است که مولا امیرالمومنین علی علیه السلام در دوران حکومت خود و به عنوان حاکم اسلامی حاضر به مجارات فردی که قصد ترور ایشان را داشت، نشد و او را رها کردند و در توجیه عفو خود فرمود او اگر موفق به اقدام خود شود قانون الهی و فرزندان من میدانند با او چه کنند، لذا مجازات او برای اقدام نکرده جایز نیست.
سخنران مجلس سوگواری شب ششم محرم در کاشان با تاکید بر اینکه تکبر و خودرایی مردم را نه دین گریز، بلکه دین ستیز می کند تصریح کرد: مولا امیرالمومنین علی علیه السلام،۱۴۰۰ سال پیش در نامه به مالک اشتر می نویسند مراقب باش در برابر مردم خودرایی و تحکم نکنی که موجب تباه شدن دین و نزدیک شدن رویدادهای دگرگونساز میشود.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با هشدار درباره رواج برخی از مفاهیم کفر و شرک آلود در برخی هیئتها و مجالس سوگواری افزود: رواج چنین مفاهیم انحرافی مانند توصیف خدایی برای حضرات ائمۀ اطهار عليهمالسلام، تخریب جایگاه یگانگی خداوند و حریم رسالت و امامت است همچنان که ادعای تعیین افراد از سوی ولیعصر امام زمان عليهالسلام ترویج باورهای فرقه شیخیه و زمینه ساز پیدایش انحرافات دیگر است.