به گزارش کاشان آنلاین، محمدعلی پیراسته در توضیح بیشتر ضمن اعلام کاهش آمار آتش سوزی های آذر ماه امسال نسبت به ماه مشابهِ سال ۹۸ افزود: در این ماه شاهد کاهش ۶۰ درصدی حریق مغازه ،۵۰ درصدی حریق موتورسیکلت و ۲۵ درصدی حریق منازل مسکونی بوده ایم.
وی اظهار کرد: بیشترین آمار حریق در این ماه مربوط به منازل مسکونی و وسایل نقلیه بوده و از مهم ترین علل آتشسوزیهای رخ داده می توان به اتصالي برق و بی احتیاطی در افروختن آتش اشاره کرد.
به گفته مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ايمني شهرداري کاشان تصادفات اعلام شده به این سازمان در این ماه ۵۰ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل کاهش داشته و آتش نشانان درحوادثی گوناگون از جمله رهاسازی اعضای بدن،آسانسور و بالابر،باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی)،تصادف شركت و نسبت به امدادرسانی به شهروندان و هموطنان اقدام نمودهاند.
پیراسته افزود: در حوادث و حرائق این ماه تعداد ۷۰ نفر نجات یافته و ۱۱ نفر نیز مصدوم و متاسفانه یک نفر هم فوت شدند.