به گزارش کاشان آنلاین،سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان در این باره گفت: ساعت ۱۸ روز سه شنبه پس از تماس با سامانه ۱۲۵ و اطلاعرسانی حادثه، ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی کاشان، نیروهای عملیاتی امداد و نجات ایستگاه ۴ این سازمان رهسپار محل حادثه در یکی از کوچه های خیابان علوی شدند.
روح الله فدائی در توضیح بیشتر جزئیات این حادثه اظهار کرد: این موتورسوار در مسیر خود در کوچه ای کم عرض در زمانی که در حال عبور از کنار یک خودرو وانت نیسان در حال حرکت بوده با تیرچه های کنار کوچه، مواجه شده و میلگرد بالایی آن از قسمت روی پای فرو می رود و از کف پایش خارج می گردد .
روابط عمومی سازمان تصریح کرد: آتشنشانان درحضور عوامل اورژانس با استفاده از تجهیزات ویژه و با احتیاط کامل در بخش اول عملیات قسمتی از میلگرد را برش دادند ،تا مرحله بعد عملیات در بیمارستان انجام شود.
وی افزود : فرد مصدوم در حالیکه همچنان میلگرد در پایش فرو رفته بود، بلافاصله برای مداوا به بیمارستان نقوی کاشان انتقال یافت و تیم امدادی آتش نشانی در یک اعزام دیگر در محل حضور یافت تا مرحله دوم برش و خروج میلگرد را جهت انجام اقدامات پزشکی انجام دهند.