به گزارش کاشان آنلاین، دکتر سید علی ثابت در ارتباط تلفنی با برنامه رادیویی صبح سیلک یادآور شد: صادقانه و فارغ از مسائل جناحی و گروهی میگویم اتفاق مبارکِ این دوره از مدیریت شهری تنظیم شدن بسیار خوب زیربنای فعالیتهای عمرانی و اولین اقدام برای این کار ساماندهی و غنیسازی مدیریت فنی و عمرانی مدیریت شهر بود.
وی خاطرنشان کرد: در این دوره افراد مجرب و علاقهمند که به دنبال بحثهای شخصی نبودند در حوزه عمرانی به کار گرفته شدند که خوشبختانه با این اقدام زیربنای فعالیتهای عمرانی به خوبی تنظیم، تدوین و عملیاتی شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه اگر قرار باشد سه مشکل اصلی شهر را در بعد کلان بیان کنیم، «ترافیک» یکی از آنهاست، عنوان کرد: در دنیا به این نتیجه رسیدهاند که برای حل معضل ترافیک تقاطعها دو یا سه سطحی بشوند بدون اینکه به منظر شهر آسیب برسد یا در جهت مغایر با ارزش های فرهنگی شهر حرکت بشود.
عضو برجسته ی سازمان نظام مهندسی کاشان با یادآوری این که پایهگذاران پروژه زیرگذر تمامی مسائل حتی پیوستهای فرهنگی، زیستمحیطی، پدافند غیرعامل و… را مدنظر داشتهاند تصریح کرد: با وجود مخالفتها باید با نگاه عمیقتری به این پروژه نگریست و نه فقط مشکلات امروز کاشان بلکه مسائل ۱۰۰ سال دیگر شهر را نیز در نظر داشت که خوشبختانه بزرگان شهر، استان و حتی کشور ضرورت آن را تأیید کردند.
ثابت گفت: وقتی این پروژه به بهره برداری برسد، خود شهروندان از سیما، منظر و سهولت ترافیکی آن بهرهمند خواهند شد و حتی بازدهی اقتصادی برای مسائل مختلف شهر نیز خواهد داشت.