تاریخ : پنج شنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵ 19 ذو الحجة 1447 Thursday, 4 June , 2026
3

توقف راه‌اندازی کارخانه سرب کاشان / دادستان : سلامت مردم نیز برای ما در اولویت است

  • کد خبر : 4927
  • 08 فوریه 2022 - 15:36
توقف راه‌اندازی کارخانه سرب کاشان / دادستان : سلامت مردم نیز برای ما در اولویت است

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کاشان گفت: با توجه به این که کارخانه سرب کاشان هیچ مجوزی در راستای بهره‌برداری اخذ نکرده و با توجه به استعلامات منفی صورت گرفته از نهادهای مربوطه و عدم اخذ مجوزهای لازم، دستور توقف تاسیس و راه‌اندازی آن صادر شد.

به گزارش کاشان آنلاین، روح الله دهقانی با اشاره به این که تاسیس و راه‌اندازی این واحد تولیدی در شهرستان کاشان با برخی واکنش‌هایی همراه بود افزود: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کاشان بر اساس استعلام صورت گرفته در راستای ساخت کارخانه سرب پاسخ منفی داده است.

وی همچنین با تاکید بر این که قوه قضائیه حمایت از واحدهای تولیدی را از موارد در دستور کار خود می‌داند یادآور شد: سلامت مردم نیز برای ما در اولویت قرار دارد و با توجه به شرایط، اقدامات مقتضی در این زمینه صورت می‌پذیرد.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=4927

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.