به گزارش کاشان آنلاین، رضا نعناکار در نشست شماری از نویسندگان و اهالی فرهنگ در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی افزود: برپایی ۳۲ نمایشگاه هنری و بیش از ۸۰ جلسه کتابخوانی با حضور پرسنل در بیمارستان که با معرفی صدها کتاب همراه بوده و همچنین توزیع بیش از ۵ هزار جلد کتاب در بخشهای مختلف بیمارستان، نشانه توجه به مباحث فرهنگی و توسعه ارزشهای اجتماعی است.
وی مطالعه کتاب را واجد دهها ارزش دانست و یادآور شد: تغییر در رفتار و بهبود گفتار و عادتها و تغییر مثبت در سبک زندگی و همچنین افزایش دایره لغات، از مواهب مطالعه کتاب است.
مدیرعامل بیمارستان آیت الله یثربی،کمترین تاثیر تشویق و ترویج مطالعه کتاب را در ذهن ماندن برخی عناوین کتابهای معروف دانست و ادامه داد: کتاب خوب و تاثیرگذار، در ذهن ماندگار است، به عنوان مثال استفاده و الگوبرداری از عناوین ماندگار کتابیهایی مثل «ما چگونه ما شدیم»، «پیکان سرنوشت ما» و «من هم یک باستان شناس شدم» را ما در بیمارستان در ماجرای چند برنامه فرهنگی – هنری دیدیم.
به گفتۀ رضا نعناکار، توسعه برنامههای فرهنگی – هنری، برپایی محافل کتابخوانی و گسترش فضای سبز و تفریحی در بیمارستان آیت الله یثربی برای این است که بیمار و همراه، در این مجموعه حس درد و بیماری را کمتر حسن کنند و تلاش هر روزه ما در همین راستا است.
گفتنی است در این نشست و محفل فرهنگی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی که با حضور مدیریت و جمعی از پرسنل و پرستاران بیمارستان آیت الله یثربی و شماری از اهل فرهنگ، ادب و نویسندگان برگزار شد جمعی از شاعران به خوانش مواردی از سرودههای خود پرداختند و برخی دیگر از حاضران نیز راههای مدنظر خود پیرامون توسعه فرهنگ کتابخوانی را بیان کردند.