به گزارش کاشان آنلاین و به نقل از ایرنا، علی محلوجی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی تا ابتدای تیرماه در گلستانهای بخش کوهستانی شهرستان کاشان نیز ادامه دارد، گفت: سطح زیر کشت این محصول در بخشهای برزک، قمصر، نیاسر و مرکزی به ترتیب یک هزار و ۳۲۰، ۵۸۷، ۴۰۲ و ۲۹۱هکتار است.
وی افزود: در شرایط نرمال، متوسط عملکرد گل محمدی در هر هکتار کاشان ۴.۲ تن است و پیشبینی میشود امسال نزدیک به ۱۰ هزار تن محصول در کاشان برداشت شود.
محلوجی با اشاره به اینکه بیش از پنج هزار باغدار گل محمدی در شهرستان کاشان فعالیت میکنند، اظهار کرد: به طور میانگین چهار نفر کارگر در هر هکتار از گلزارهای گل محمدی در این شهرستان به کار گلچینی مشغول هستند.
وی، تعداد واحدهای گلابگیری صنعتی در شهرستان کاشان را ۴۸ واحد بیان کرد و گفت: ۲۵ واحد گلابگیری دارای مجوز از جهاد کشاورزی و ۲۳ واحد نیز دارای مجوز از اداره صنعت، معدن و تجارت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان با اشاره به اینکه نزدیک به یک هزار و ۶۸۰ واحد گلابگیری سنتی نیز در کاشان وجود دارد، افزود: گل محمدی این منطقه به لحاظ کیفیت و میزان اسانس دارای بالاترین و بهترین نوع اسانس است.
محلوجی با بیان اینکه شهرستان کاشان دارای رتبه نخست سطح زیر کشت و تولید گل محمدی در استان اصفهان و رتبه چهارم در کشور از نظر سطح زیر کشت این محصول است ادامه داد: کاشان دارای ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، ۹ هزار هکتار باغ و چهار هزار هکتار زمین زراعی است و بیش از ۴۰ هزار خانوار در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت میکنند.