تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ 10 شعبان 1447 Wednesday, 28 January , 2026
6
توصیه های نوروزی آتش نشانی؛

کاشانی ها قبل از ترک منزل نکات ایمنی رارعایت کنند

  • کد خبر : 5076
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰:۱۵
کاشانی ها قبل از ترک منزل نکات ایمنی رارعایت کنند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: با توجه ترک منزل و مسافرت شهروندان درایام نوروز، ممکن است بی‌توجهی به چند مورد به ظاهر کم اهمیت، جان و اموال خود و دیگران را به خطر اندازد، از این رو آتش نشانی توصیه‌هایی پیرامون اقدامات ایمن قبل از ترک منزل و حین سفر به شهروندان ارائه می کند.

به گزارش کاشان آنلاین، روح الله فدائی در این باره افزود: قبل ازترک خانه در كنترل  آن هرگز عجله و شتاب به خرج نداده و با خونسردی و آرامش، دقت عمل داشته باشید و ضروریست كلیه شیرهای آب را دقیقاً مورد كنترل قرار داده ، آنها را بسته و فلكه اصلی آب منزل را نیز حتماً قطع نمایید.

وی اضافه کرد:كلیه شیرهای گاز وسایل گازسوز را بسته ، حتما شیر اصلی گاز را به طور كامل ببندید و از آن اطمینان حاصل نمایید و حتما كلیدهای اصلی برق را قطع كنید و اگر ضرورتاً یخچال و فریزر باید روشن بماند فقط فیوز برق آشپزخانه را روشن نگه دارید و دوشاخه سایر وسائل برقی را از پریز خارج نمایید.

روابط عمومی آتش نشانی تاکید کرد: مواد قابل اشتعال مانند کاغذ باطله، روزنامه، نایلون و غیره را نباید در اطراف و پشت یخچال یا نزدیکی سیم‌های برق قرار داد و باید از بسته بودن تمام در و پنجره‌ها و راه‌های نفوذ به داخل منزل اطمینان حاصل شود .

فدائی از شهروندان خواست: به هیچ وجه نباید افراد سالخورده و کودکان را در خانه تنها گذاشت و همچنین نباید افرادی را که به تنهایی قادر به انجام کارهای خود نبوده و همین‌طور افرادی را که دچار بیماری‌های روحی و روانی هستند در منزل تنها گذاشت و حتی اگر سفر کوتاه مدت است باید از این کار پرهیز کرده یا اینکه حتما یکی از آشنایان مورد اعتماد را نزد آنان فرستاد.

وی با اشاره به این‌که، هنگام خروج از منزل حتماً كلیدها را به یكی از اقوام و یا همسایگان مورد اعتماد بسپارید تا در فرصتهای مناسب به منزل سركشی نمایید گفت: هنگامی كه تصمیم دارید به مسافرت بروید قبل از حركت از وضعیت جاده و مسیرها و وضعیت جوی اطلاع حاصل کنید

وی در پایان همشهریان را به مجهزکردن منازل‌شان به سیستم‌های اعلام و اطفاء خودکارحریق توصیه و تاکید کرد در صورت داشتن این تجهیزات از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنند.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=5076

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.