تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ 19 جماد أول 1446 Wednesday, 20 November , 2024
2

قدردانی از بزرگان شهر نه از سر بیکاری و ایجاد بالانس سیاسی، بلکه تلاش برای الگوقراردادن مفاخر در زمانه فقر اخلاق و مهربانی‌ست

  • کد خبر : 7999
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
قدردانی از بزرگان شهر نه از سر بیکاری و ایجاد بالانس سیاسی، بلکه تلاش برای الگوقراردادن مفاخر در زمانه فقر اخلاق و مهربانی‌ست

عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان گفت: قدردانی و تکریم بزرگان و خادمان به مردم، هم در قرآن و روایات تاکید شده و هم در مناسبات و فرهنگ مردم و کشور ما ریشه دارد.

به گزارش کاشان آنلاین، حمیدرضا فهیمی‌تبار شامگاه جمعه در حسینیه محبان اهل بیت و در آیین تجلیل از حسن دقیق رییس پیشین دانشگاه کاشان افزود: این کلام خداوند است که سپاسگزاری و تشکر از بنده شایسته و خوب من، تشکر از من است.

وی یادآور شد: دعوت از بزرگان و مفاخر علمی کشور که در تراز ملی هستند نیز به آیین قدردانی از بزرگان شهر و همچنین برپایی این مراسم‌ها نه از سر بیکاری و ایجاد بالانس سیاسی در شهر، بلکه تلاش برای الگوقراردادن بزرگان و مفاخر این شهر در زمانه فقر اخلاق و مهربانی‌ و دورانی‌ست که شکرگزاری از نعمت وجود خوبان و خادمان مردم و مفاخر به فراموشی سپرده شده است.

استاد دانشگاه کاشان با تمجید و ابراز خوشوقتی از حضور دکتر مصطفی معین در آیین نکوداشت رییس پیشین دانشگاه کاشان یادآور شد: ما به دنبال الگوقراردادنیم و تلاش ما این بود تا در غوغای بی‌اخلاقی‌ها از انسانی که از گنجینۀ علم و اخلاق و اصالت و سلامت فکر و رفتار و عقیده بهره‌مند است در این آیین دعوت کنیم تا عالمی برای ما از اخلاق بگوید و این‌چنین بود که از جناب دکتر معین به عنوان صاحب ۱۵۰ مقاله علمی و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان برای این نکوداشت دعوت شد.

حمیدرضا فهیمی‌تبار همچنین با اشاره به مراتب خدمات علمی و آموزشی و جایگاه مردمی حسن دقیق گفت: ایشان چهره‌ییست که از دل همین شهر و مردم، مسیر دست یافتن به مراتب علمی و قرارگرفتن در مسیر نخبگی را پیمود و هر چه جایگاه علمی اش افزون شد به همان اندازه مردم‌داری و انس والفتش با توده مردم نیز افزایش یافت و این ویژگی را در محیط دانشگاه و با رفتار متفاوت و مهربانانه‌اش با دانشجویان نیز نشان داد.

در بخش دیگری از آیین، حسن دقیق استاد و رییس پیشین دانشگاه کاشان در سخنانی با بیان اینکه خود را لایق این نکوداشت نمی‌دانم گفت: این محبت جناب معین وزیر محترم و اسبق علوم بود که به بنده لطف داشتند و دو دو برهه از من خواستند تا مسئولیت دانشگاه کاشان را بر عهده گیرم اما در هر دو نوبت خواستم این مسئولیت را نپذیرم و بنده را معاف کنند که در نوبت دوم افتخار خدمت در سمت ریاست دانشگاه را پذیرفتم.

وی تاکید کرد: معتقدم افراد اگر توانش را در خود نمی‌بینند نباید مسئولیتی را بپذیرند اما پس از انتصاب در آن سمت، باید در نهایت تلاش و کوشش و تعهد خدمتگزار و در مسیر اهداف متعالی سیستم بدون ریاکاری و اندیشیدن به میز، کوشا باشند.

رییس پیشین دانشگاه کاشان افزود: همراهان و مشاوران بزرگ، مدیر را بزرگ و معاونان و همراهان و مشاوران کوچک، مدیر را کوچک می‌کنند و بنده همواره برای ارتقای محل خدمت و حیطه مسئولیت خود به این مهم تاکید داشتم.

حسن دقیق با یادآوری دوران مسئولیت خود در دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: در سال‌های ۸۴-۸۵ بنا بر تاکیدات آقای معین، بحث استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه دانشگاه را پیگیری نمودم و در این راستا، از خدمات و مشارکت چهره‌ای مانند مهندس سعیدی استفاده شد که هنوز آثار و نتایج آن در دانشگاه کاشان قابل مشاهده است.

وی همچنین با اشاره به ویژگی‌های جوانان و دانشجویان یادآور شد: دانشجو ذاتا پرسشگر، پرانرژی، دارای ضمیر پاک، دارای فکر پویا و آرمانخواه و پیشرو است و کافیست تا به او اعتماد شود.

در بخش پایانی این آیین، علاوه بر تجلیل از حسن دقیق با اهدای لوح و هدایا، از یادنامۀ مکتوب وی شامل گفتگویی مختصر و شرح زندگی وی از کودکی تا مسیر مراتب علمی رونمایی شد.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=7999

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.