کاشان آنلاین: بیش از پنج دهه از ثبت این عکس گذشته است. در محدوده اواخر دهه ۴۰٫ سالهایی که فوتبال در کاشان می رفت تا بین جوان های این شهر دلبری کند. در آن برهه کشتی، بسکتبال، والیبال، شنا، دوومیدانی و مقداری هم ورزش زورخانه ای در کاشان رواج داشت تا این که فوتبال هم وارد گود شد.
کاشان به خصوص در اواخر دهه ۴۰ زمین خاکی بایر کم نداشت و برای بچه کاشونی هایِ عشقِ پله و بکن بائر و کرایف و صدالبته پرویز قلیچ و کلانی و همایون بهزادی و علی جباری چی از این بهتر؟! فوقِ فوقش چهار تا تیر چوبی یا آهنی برای دروازه و یک فرغون گچ برای خط کشی و اگر حالش را داشتند چند آفتابه آب برای خواباندن خاک لازم بود تا بساط فوتبالِ زمین خاکی در بعد از ظهرها برقرار شود.
از دل آن زمین خاکی ها، به مرور صدها بازیکن در کاشان رشد کرد که در دهه ۵۰ بین حدود ۱۵-۲۰ تیم محلی از جمله تاج، هما، شاهین، کارگران محلی، راه آهن، گارد،پاس میدان کهنه و .. تقسیم شدند و بخشی از همین بازیکن ها، نسل دهه ۶۰ فوتبال کاشان را با همان تیم ها در چهل جریب ساختند.
این عکس که اواخر دهه ۴۰ ثبت شده تیمی موسوم به «نبرد»را در قاب دوربین جا داده. تیمی عمدتأ جوان که حالا بازیکنانش کمِ کم ۷۰ تا را پر کرده اند!
ایستاده از راست«علی محتشمیان،مجتبی ثابت،مرتضی مسعودی،علی خدایی،حسینعلی کرمیان،محمد اصغری،پرورش،ناصر باقری.نشسته از راست :حمیدرضا آذربایجانی،حسین عبداللهی،علی عبداللهی،رضا زاویه،مصطفی مسعودی و دکتر علی عبدالهی»
*بازنشر عکس از هفته نامه مردم سیلک / ۲۰ اردی بهشت ۱۴۰۰


















