به گزارش کاشان آنلاین، دکتر ابراهیم کوچکی صبح شنبه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان این مطلب افزود: در صورت کمک خیرین و تخصیص اعتبار از سوی وزارت بهداشت، عید امسال بیمارستان امام حسن مجتبی افتتاح میشود اما بیمارستان بقیه الله کاشان ظرف سه سال آینده تکمیل و افتتاح خواهد شد.
وی که در آیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان سخن میگفت با اشاره به پیشرفت ۲۴ درصدی این بیمارستان و ۲۵ درصدی آن در سال آینده ادامه داد: ۲۰ اسفند ۹۵ و پس از معارفهام بعنوان ریاست دانشگاه، ظرفیت تخت بیمارستان بقیه الله کاشان را با رایزنی و مکاتبه از ۱۸۰ تخت به ۳۵۰ تخت رساندیم و به زمین ۴ هکتاری آن هم ۶ هکتار دیگر اضافه شد اما در سال ۹۷ با بروز مشکلات دلاری پس از خروج آمریکا از برجام و شیوع کرونا، توسعه بیمارستان بقیه الله به تعویق افتاد.
رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان با یادآوری قدمت ۸۷ ساله بیمارستان نقوی و فرسودهبودن آن تصریح کرد: احداث بیمارستان بهشتی قبل از انقلاب آغاز و بعد انقلاب تکمیل شد اما بعلت فرسوده همین بیمارستان و کمبود فضا که در شان مردم نیست با مشکل ازدحام بیمار در راهروهای آن مواجهیم، این در حالی است که هم اکنون ۲۵۰ میلیارد تومان برای رفع فرسودگیها و تعمیرات در بخش تاسیسات این بیمارستان نیاز است.
دکتر ابراهیم کوچکی همچنین با اشاره به تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال ۶۵ گفت: تاسیس و فعال شدن این دانشگاه در آن زمان مرهون حمایت مرحوم آیتالله یثربی، آقایان محلوجی و جمالی است و در ادامه روسای متوالی دانشگاه هم تا امروز برای توسعه آن تلاش کردهاند.
وی ادامه داد: توسعه هر حوزهای نیازمند داشتن برنامه است و اگر این مهم موجود باشد مسئولان و مردم کمک خواهند کرد، لذا باید ببینیم برای ۵ سال آینده و ۲۰ سال آتیِ دانشگاه علوم پزشکی کاشان چه برنامه و چشماندازی نیاز است.
رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین با اشاره به بدهی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی این دانشگاه گفت: تلاش میکنیم از طریق خلق منابع، صرفه جویی، منابع دولتی و خیرین از مانع این بدهی عبور کنیم.
دکتر ابراهیم کوچکی همچنین با تاکید بر تعامل و همکاری دانشگاه با بیمارستانها و مراکز درمانی غیردولتی خیرساز در دوره جدید یادآور شد: ما در بخش بهداشت و درمان حتما به ظرفیت و کمک این مراکز همانند بیمارستان مرحوم آیت الله یثربی که در بخش درمان سرطان و رادیوتراپی، براکیتراپی و شیمیدرمانی و دیالیز خدمات شایان توجهی به بیمار داخلی و غیربومی ارائه میدهد، نیازمندیم چون دانشگاه در برخی بیماریهای پیشرفته نمیتواند خدمات بدهد لذا ضمن تقویت تعاملات با این بیمارستانها، باید از ظرفیت خدمات درمانی مدرن آنها استفاده کنیم.