به گزارش کاشان آنلاین، در این آیین که در دبیرستان حضرت فاطمه زهرا با حضور شماری از مسئولین استانی و همچنین فرماندار، شهردار و امام جمعه کاشان برگزار شد، جمالی نژاد استاندار اصفهان در سخنانی با تمجید از نقش خیرین در توسعه فضاهای آموزشی گفت: کاشان در بخش مشارکت خیرین در ساخت و توسعه مدارس در ایران نمونه و سرآمد است و این بی شک برای استان نیز مایه افتخار است.
وی افزود: خدمت به منافع عامه به ویژه در بخش آموزش و تربیت دانش آموز، از خیرین نیک اندیش که قلبی مالامال از محبت به فرزندان این سرزمین دارند، تا ابد نام نیکو بجای خواهد گذاشت.
محمد کتابچی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان نیز در این رویداد، با اشاره به آغار احداث ۱۶ مدرسه و سازه ی ورزشی در حوزه آموزش و پرورش توسط خیرین محترم کاشان گفت: این ۱۶ پروژه در بخش احداث مدارس جدید، مجموعا دارای ۲۸۴۸۰ متر مساحت و ۱۳۰ کلاس است و برای احداث آنها ۱۲۰۹ میلیارد تومان برآورد هزینه شده است.
وی در ادامه افزود: مدرسه استثنایی الناز فرازنده با ۶ کلاس، مدرسه نابینایان آیناز فرازنده با ۶ کلاس، مدرسه استثنایی زندهیاد جواهر نیکبخت با ۶ کلاس، مدرسه سید علی امامت با ۶ کلاس، دبیرستان پسرانه مهندس جمالی با ۱۲ کلاس، دبیرستان دخترانه مهندس جمالی با ۱۲ کلاس، سالن ورزشی مهندس جمالی با دو هزار متر زیربنا، سالن آمفی تئاتر دبیرستان امام با زیربنای دو هزار متر توسط مهندس شکرریز، هنرستان آرتین با ۱۲ کلاس، توسعه مدرسه صبا، دبستان آجیلی با ۶ کلاس، مدرسه استثنایی هستهای با ۱۲ کلاس، مدرسه شرکت ریسندگی و بافندگی و نساجی با ۱۲ کلاس، هنرستان پروفسور زیلوچیان با ۱۵ کلاس و دو مدرسه با مشارکت مهندس اصغر کاشانی ۹ و ۱۲ کلاسه، مجموع این ۱۶ پروژه است.
با حضور استاندار انجام شد؛ کلنگزنی همزمان و نمادینِ ۱۶ پروژه آموزشی خیرساز در کاشان
روند احداث ۱۶ پروژه ساخت مدرسه و آموزشی و ورزشی صبج پنجشنبه در کاشان طی مراسمی با حضور استاندار اصفهان آغاز شد.
لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=9425
- ارسال توسط : وحیدرضا قدوسی
- منبع : کاشان آنلاین
- 624 بازدید
- بدون دیدگاه


















