به گزارش کاشان آنلاین، مجتبی راعی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان با بیان این مطلب افزود: با توجه به بررسی های قبلی، حدود ۶۰ درصد آلودگی هوای کاشان در زمینه سوخت وسایل نقلیه متحرک است که افزایش خودروها و موتورسیکلت طی سال های اخیر در کنار صنایع آلاینده در افزایش آلودگی هوای کاشان موثر بوده است.
وی یادآور شد: مشارکت همگانی در بحث پیشگیری از آلودگی هوا بسیار مهم است، چرا که شهروندان و مسئولان باید در کنار هم و با همراهی برای کاهش میزان آلایندگی مشارکت داشته و همکاری کنند.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان خاطرنشان کرد: کنترل آلودگی هوا نیازمند مطالعات و برنامه عملیاتی و قانونمند است تا بر اساس آن مطابق با دستورالعمل مشخص و متناسب با شرایط شهرستان اقدام اجرایی صورت پذیرد که این مهم از سوی مدیریت بحران فرمانداری در حال پیگیری است.
ایجاد محدودیت برای فعالیت صنایع آلاینده اقدام موقت است اما برای کاهش آلودگی باید کمیته دائمی اضطرار آلودگی تشکیل شود
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان در خصوص ضرورت پایش وضعیت هوای کاشان تصریح کرد: ایجاد محدودیت برای فعالیت صنایع و معادن آلاینده و همچنین محدودیت ترافیکی زوج و فرد از درب منزل در ایام آلودگی اقدامات موقت برای کنترل شرایط است اما برای کاهش آلودگی باید کمیته دائمی اضطرار آلودگی به صورت مستمر تشکیل و راه کارهای علمی در این خصوص تهیه و بر اساس آن اجرا گردد.
- ارسال توسط : وحیدرضا قدوسی
- منبع : کاشان آنلاین
- 24 بازدید
- بدون دیدگاه