تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ 10 شعبان 1447 Wednesday, 28 January , 2026
0

آزادی هشت زندانی جرائم غیرعمد با کمک یک هیئت در کاشان

  • کد خبر : 9339
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
آزادی هشت زندانی جرائم غیرعمد با کمک یک هیئت در کاشان

هشت زندانی جرائم غیرعمد در اقدامی انسان‌دوستانه همزمان با دهه کرامت و میلاد باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا و با همت اعضای هیأت علی‌اکبر سفیدشهر آزاد شدند.

به گزارش کاشان آنلاین، محسن کرمی رئیس زندان کاشان با بیان این مطلب افزود: اعضای این هیأت مذهبی با جمع‌آوری کمک‌های مردمی، ابتدا زمینه آزادی پنج زندانی را فراهم کرده و در ادامه، با تأمین باقی‌مانده مبلغ مورد نیاز، سه نفر دیگر از زندانیان نیازمند را نیز آزاد کردند.
وی با قدردانی از این حرکت خداپسندانه ادامه داد: مشارکت هیأت‌های مذهبی در آزادی زندانیان، در کنار برگزاری مناسبت‌های مذهبی، نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و می‌تواند به ترمیم خانواده‌ها و بازگشت زندانیان به چرخه زندگی و تولید کمک کند.
کرمی تأکید کرد: بسیاری از زندانیان جرائم غیرعمد، تنها به دلیل مشکلات مالی گرفتار زندان شده‌اند و چنین اقدامات خیّرانۀ مردمی می‌تواند مسیر زندگی آن‌ها را تغییر دهد.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=9339

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.