به گزارش کاشان آنلاین، شاپور حدادپور در گفتگو با ایرنا افزود: با این میزان سرمایه، نصب ۲۱۶ ترانس هوایی، ۳۶ کیلومتر احداث شبکه فشار متوسط و ۲۱۲ کیلومتر افزایش طول شبکه فشار ضعیف اجرا شده است.
وی اجرای ۳۹۱ کیلومتر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار فشار ضعیف، تعویض ۴۱۵ اصله پایههای فرسوده، تبدیل ۷۹۵ دستگاه چراغ لاکپشتی به ال ای دی، نصب ۴۸۷ دستگاه چراغ، تعویض ۱۹ هزار و ۸۵۲ عدد لامپ سوخته و معیوب، ۲۵ طرح تملک و جهادی روستایی و بهرهبرداری، تعمیرات شبکه و جابجایی را از دیگر اقدامهای انجام شده در ۲ سال گذشته عنوان کرد.
مدیر امور برق کاشان تعداد مشترکان برق این شهرستان را ۲۱۲ هزار و ۹۱۹ مشترک اعلام و بیان کرد: سهم استفاده از انرژی برق در بخشهای مختلف به تفکیک نوع تعرفه، ۸۱ درصد خانگی، سه درصد عمومی و روشنایی معابر، کشاورزی و صنعت هر کدام یک درصد و سایر مصارف نیز ۱۳ درصد است.
وی با توضیح الگوی مصرف برق در ایام گرم برای مشترکان خانگی افزود: ۱۷ درصد از مشترکان خانگی کاشان در ۲ ماه دوره گرم یعنی مرداد و شهریور پارسال بالای ۱۲۰۰ کیلووات ساعت مصرف برق داشتهاند، ۲۶ درصد از مشترکان خانگی این شهرستان در ۲ ماه غیرگرم (بهمن و اسفند ۱۴۰۲) نیز بالای ۴۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف کردهاند.
حدادپور با بیان اینکه کاشان با در اختیار داشتن ۳۰۰ روز آفتابی، پایگاهی بینظیر برای تولید انرژی خورشیدی در کشور به شمار میآید، گفت: اصفهان یکی از استانهای پیشرو با سه هزار و ۱۵۰ مگاوات ظرفیت نصب شده سامانههای محدود به انشعاب برق در کشور است و شهرستان کاشان رتبه نخست نیروگاههای خورشیدی در سطح استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.
شمار مشترکان برق کاشان ۲۱۲ هزارو ۹۱۹ مشترک است، این شهرستان پس از اصفهان، بزرگترین مدیریت برق را در استان اصفهان به خود اختصاص داده است.