تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ 10 شعبان 1447 Wednesday, 28 January , 2026
1

دو ماموریت جدید دانشگاه کاشان، کارآفرینی و نوآوری است

  • کد خبر : 9891
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
دو ماموریت جدید دانشگاه کاشان، کارآفرینی و نوآوری است

رئیس دانشگاه کاشان، در آستانه برگزاری برنامه های پنجاه سالگی این مرکز علمی با اشاره به وجود ۳۶ دانشگاه جامع در کشور گفت: دانشگاه کاشان با داشتن ۹ هزار دانشجوی داخلی و خارجی، در میان ۲۱۰ دانشگاه در کشور، در لیست ۱۰ دانشگاه اول جامع کشور قرار دارد.

به گزارش کاشان آنلاین، دکتر بهزاد سلطانی که در یک نشست خبری سخن می گفت با اشاره به فارغ‌التحصیلی ۳۵ هزار دانشجو در این ۵۰ سال از دانشگاه کاشان افزود: سال ۵۲ این مجموعه مجوز فعالیت گرفت و سال بعد با کوشش ها و پیگیری مرحوم دکتر محمود اسلامی که نخستین رئیس دانشگاه بود، رسما فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۷۳، به عنوان دانشگاه جامع که غیر از پزشکی، تمامی رشته های آموزش عالی را دارا می باشد، معرفی شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر در دانشگاه کاشان با دارابودن بیش از دو هزار دانشجوی بین الملل، ۶۶۰ عضو هیئت علمی، ۱۱ دانشکده شامل ریاضی و فیریک، شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و کامپیوتر، علوم انسانی، زبان و ادبیات خارجی، معماری و هنر و منابع طبیعی و ۵۲ گروه آموزشی، فعال هستند.
رئیس دانشگاه کاشان ادامه داد: در یک سال و سه ماه اخیر، علاوه بر ماموریت اصلی دانشگاه که آموزش عالی و پژوهش است، ماموریت سوم یعنی بحث کارآفرینی و نوآوری را نیز مصوب و ابلاغ کردیم تا حتی علاوه بر دانشجو و فارغ التحصیل، استاد ما نیز بتواند در کارآفرینی و نوآوری وارد شود اما نتیجه بخش بودن این ماموریت قطعا زمانبر است.
دکتر بهزاد سلطانی با تاکید بر اهمیت نهاد توسعه علم مانند دانشگاه در هر شهر گفت: دانشگاه نهاد پیشران علم و خردگرایی و آگاهی و توسعه متوازن در هر شهر است و باید مورد توجه باشد اما با وجود وسعت ۱۷۰ هکتاری امروز دانشگاه کاشان، در بسیاری از ماموریتها و حوزه ها مانند لزوم وجود پارک علم و فناوری و شرکتهای فناور و دانش بنیان و ایجاد نیروگاه تولید برق خورشیدی و مرکز رشد در دانشگاه، وجود یک مرکز همایش های آبرومند و بازار دانشجویی برای عرضه خلاقیت‌های تولیدی دانشجویان، ما در دانشگاه با کمبود زمین مواجهیم، این در حالی‌ست که ۳۰ سال قبل مقرر شد ۵۳۰ هکتار زمین به دانشگاه کاشان واگذار شود اما نهایتا به ۱۷۰ هکتار امروزی اکتفا شد.
وی در ادامه افزود: در همین راستا، جالب است بدانید دانشگاه شهر کوفه در عراق، اکنون با ۴۷ هزار دانشجو، در ۱۵۰۰ هکتار زمین فعالیت می‌کند.
رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه هم اکنون دانشجویان دانشگاه کاشان در ۳۸ رشته و گرایش در کارشناسی، ۹۳ گرایش در ارشد و ۴۱ گرایش در دکترا شامل ۵۰ درصد دانشجویان در ارشد و دکترا و ۵۰ درصد در لیسانس مشغول تحصیل هستند گفت: در یک سال و سه ماه اخیر، در چند مبحث مانند ایجاد فضای نقد و تبادل نظر در حوزه های مختلف علمی و تحقیقاتی و حتی سیاسی البته به صورت دو طرفه، اتخاد تصمیمات غیرسیاسی و بر اساس خرد جمعی و دوری از نگاه فردی و البته ایجاد آرامش ذهنی برای استاد و دانشجو حتی در بحث ساده ای مانند تغذیه دانشجویان که هیچ دانشجویی با بحران تغذیه روبرو نباشد، تحولات موفقیت باری ایجاد کردیم.

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=9891

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.