تاریخ : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴ 10 شعبان 1447 Wednesday, 28 January , 2026
2

دامداران مالباخته آران و بیدگل همچنان در انتظار اجرای قانون

  • کد خبر : 6940
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
دامداران مالباخته آران و بیدگل همچنان در انتظار اجرای قانون

بیش از پنج سال از سرقت دام ۵۴ دامدار و دامپرور آران و بیدگل می‌گذرد، اما با وجود دستگیری باند سارقان، هیچ کدام به حق و حقوق و خسارت شان دست پیدا نکرده‌اند.

به گزارش کاشان آنلاین به نقل از خبرگزاری ایلنا اصفهان، سال ۹۷ در یک سلسله سرقت شبانه روزی در منطقه آران و بیدگل، نزدیکی کاشان، از ۵۴ دامدار و دامپرور، گاو، گوسفند و بز سرقت شد. همان زمان مالباختگان با مراجعه به مراجع قانونی طرح شکایت کرده و منتظر رسیدگی به پرونده‌شان می‌شوند.

چندی بعد از طرح شکایت، سارقان در قالب یک باند دستگیر و روانه زندان شدند. طبق قانون و به گفته مال باختگان، قرار بود اموال سارقان به فروش گذاشته شود تا خسارت آن‌ها پرداخت شود. اما این اتفاق تا این لحظه رخ نداده و برخی از مال باختگان حتی دیگر در قید حیات نیستند.

 

کسی پاسخگوی ضرر و زیان مالباختگان نیست

جواد غنی یکی از مالباختگان است که در خصوص این سرقت به ایلنا می‌گوید: سال ۹۷ در عرض یک ماه به ۴۳ دامداری در ۵ کیلومتری کاشان دستبرد زده شد. سرقت‌های منظم و شیفتی بود و سارقان یک باند بودند.

وی ادامه می‌دهد: در کل ۵۴ سرقت در دامداری‌های منطقه آران و بیدگل در نزدیکی کاشان انجام شد که با توجه به اعلام سرقت، باند مذکور در آخرین سرقت خود از دامداری مدیر نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی آران و بیدگل دستگیر می‌شوند.

به گفته این دامدار مالباخته، سارقان دام‌ها را به بیرون از استان اصفهان و کشور قاچاق کرده بودند و امکان بازگشت سرمایه آنها جز از طریق دریافت خسارت امکان پذیر نبود. پس شاکیان پیگیر دریافت خسارت می‌شوند.

جواد غنی با تایید این موضوع می‌افزاید: پنج سال است که پیگیر خسارت مان هستیم، ولی خبری نیست و از این سرقت زیان مالی سنگینی دیدم  و خانه نشین شدم؛ ۶ کارگر مستقیم و ۵ نفر غیر مستقیم از کسب و کار من ارتزاق می‌کردند که آنها نیز از کار بی کار شدند. هیچ کس پاسخگوی این همه ضرر و زیان نیست.

مالباخته این پرونده به ایلنا می‌گوید: ما برای رسیدن به مال و خسارت‌مان، در این شرایط بد اقتصادی بیش از ۲۰ میلیون هزینه کرده‌ایم و به شهرستان‌های درود و گلپایگان و هرجایی که دزدان رفته‌اند، با حضور وکیل رفته‌ایم، اما همچنان منتظر اجرای قانون هستیم.

اما با وجود اثبات سرقت از سوی باند دستگیر شده و تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور، نه تنها خسارتی پرداخت نشد که برخلاف قانون، برخی از سارقان با قید وثیقه آزاد و به پیشه قبلی خود که همان سرقت بود، مشغول می‌شوند./نسل فردای آران و بیدگل

لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=6940

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.