به گزارش کاشان آنلاین، در این آیین که با حضور برخی از نخبگان فرهنگی و ورزشی شهرستان از جمله میرمصطفی شجاعی بازیکن پیشین تیم ملی والیبال ایران نیز همراه بود، حضرت آیت الله یثربی در سخنانی با اشاره جایگاه علم و دانش در مکتب اسلام خطاب به دانشآموزان نخبه گفتند: کوشش کنید تا هدف از علم آموزی و نخبگی و ارتقای تحصیلی و علمیتان، رشد فردی و کمک به جامعه و برداشتن باری از دوش مردم باشد.
ایشان همچنین با تمجید از استمرار فعالیت موسسه علمی، فرهنگی دارالاکرام قمربنیهاشم کاشان در حمایت از دانش آموزان نیازمند توجه، خواستار مراقبت بیش از پیش و ارتقای حمایت مستمر مادی و مشاوره ای از این قشر در طول تحصیل آنان شدند.
در بخشی از این مراسم، با حضور حضرت آیت الله یثربی به ۱۸ دانش آموز پذیرفته شده در کنکور سراسری و تحت حمایت موسسه علمی، فرهنگی دارالاکرام قمربنیهاشم کاشان شامل یک نفر از رشته پزشکی، دو نفر از رشته مهندسی عمران و برق، یک نفر از دانشگاه فرهنگیان، دو نفر از رشته روانشناسی، دو نفر از رشته علوم کامپیوتر، یک نفر از رشته جامعه شناسی، یک نفر از رشته زیست مولکولی، یک نفر از رشته هوشبری دانشگاه کاشان، یک نفر از رشته حقوق دانشگاه اصفهان، یک نفر از رشته نساجی کاشان، یک نفر از رشته دکترای شیمی تجزیه دانشگاه کاشان، یک نفر از رشته حسابداری شهید رجایی کاشان، یک نفر از رشته علوم تربیتی کاشان و یک نفر از رشته مدیریت و برنامه ریزی جوایزی اهداء شد.
با حضور حضرت آیت الله یثربی برگزار شد؛
تجلیل از دانشآموزان پذیرفته شده در کنکور و ممتازِ تحت حمایت موسسه علمی، فرهنگی دارالاکرام
در مراسمی با حضور حضرت آیت الله یثربی، از ۱۸ دانشآموز ممتازِ تحت حمایت موسسه علمی، فرهنگی دارالاکرام قمربنیهاشم کاشان که در کنکور سراسری در زمرهپذیرفتهشدگان بودند، تقدیر شد.
لینک کوتاه : https://kashanonline.com/?p=9831
- ارسال توسط : وحیدرضا قدوسی
- منبع : کاشان آنلاین
- 282 بازدید
- بدون دیدگاه


















